Τρίτη 14 Απριλίου 2015

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ

  • 700 γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε μερίδες
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • κρέμα γάλακτος
  • 1 κουτ.σούπας μουστάρδα
  • 1 κουτ.γλ. χυμός από λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι-πιπέρι
Διαδικασία
Αλατοπιπερώνουμε το ψαρονέφρι
Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα
Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές μέχρι να μαγειρευτεί και εσωτερικά
Σοτάρουμε το κρέας από όλες τις πλευρές μέχρι να μαγειρευτεί και εσωτερικά
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και αφήνουμε να πάρει δυο βράσεις
Προσθέτουμε τη μουστάρδα και ανακατεύουμε
Όταν δέσει η σάλτσα αποσύρουμε από τη φωτιά

Το ψαρονέφρι με κρέμα γάλακτος και μουστάρδα είναι έτοιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου