Κυριακή 10 Απριλίου 2016

ΤΣΙΖ ΚΕΙΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΑΡΔΑ

ΥΛΙΚΑ
2 πακετα μπισκοτα γεμιστα ή digestive
250 γρ βιταμ λιωμενο
500γρφυτικη σαντιγι Torre,
300 gr τυρι κρεμα,
1/2 κουτι ζαχαρουχο γαλα,
2 βανιλιες,
180 γρ κουβερτουρα λιωμενη
νιφαδες σοκολατας (Για διακόσμηση)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βαζουμε τα μπισκοτα στο μουλτι και τα κανουμε σκονη,τα στρωνουμε σε ενα τσερκι και τα περιχυνουμε με το λιωμενο βιταμ να παει παντου,λιγο,λιγο,κουταλια,κουταλια!!!!!!!Το βαζουμε στο ψυγειο μεχρι να ετοιμασουμε την κρεμα!!!!Στο μιξερ χτυπαμε τη φυτικη σαντιγι με το τυρι κρεμα και τις βανιλιες και αφου τα χτυπησουμε λιγο προσθετουμε το ζαχαρουχο γαλα!!!!!!!!Χτυπαμε μεχρι να πηξει η κρεμα!!!!!Κραταμε λιγη απο την κρεμα για να κανουμε τις ροζετες!!!! Στο φουρνο μικροκυμματων λιωνουμε την κουβερτουρα και αφου κρυωσει λιγο την προσθετουμε και αυτη μεσα στην κρεμα και ανακατεβουμε καλα!!!!!!!Απλωνουμε την κρεμα πανω στο μπισκοτο!!!!!!!Πασπαλιζουμε με νιφαδες σοκολατας και με την ασπρη κρεμα που κρατησαμε φτιαχουμε τις ροζετες με ενα κορνε!!!Πριν σερβιρουμε περιχυνουμε το γλυκο με συροπι σοκολατας!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!!!!!!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου