Τρίτη 17 Μαΐου 2016

ΠΑΓΩΤΟ KINDER BUENO

250 γρ. γάλα
160 γρ. κρέμα γάλακτος
170 γρ. μερέντα
120 γρ. άχνη
3 κρόκοι αυγών
5 συσκευασίες κίντερ μπουένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε 60 γρ. μερέντα σε 4 κουταλιές γάλα
Χτυπάμε στο μίξερ τα αυγά με την άχνη,  προσθέτουμε τη λιωμένη μερέντα και σιγά σιγά το γάλα και την κρέμα γάλακτος.
Βάζουμε το μίγμα στην κατάψυξη  και το ανακατεύουμε ανά 20 λεπτά μέχρι να παγώσει. Αφού κρυώσει προσθέτουμε την υπόλοιπη μερέντα και ρίχνουμε σπασμένα τα κίντερ μπουένο. Ανακατεύουμε καλά το μείγμα σκεπάζουμε με μεβράνη ή με το καπάκι το σκεύους στο οποίο έχουμε τοποθετήσει το παγωτό και αφήνουμε στην κατάψυξη 3-4 ώρες να παγώσει καλά.
Ακολουθεί βίντεο βήμα-βήμα.
http://idiva.gr/ftiaxte-spitiko-pagoto-kinder-bueno-sketi-kolasi/#_
https://www.youtube.com/watch?v=fUrN17YGEsM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου